Ga naar hoofdinhoud
info@bsdemeent.nl 040 22 33 038 Contact

Tussenschoolse opvang

De kinderen hebben pauze van 12.00 tot 13.00 uur. Uw kind kan in de middagpauze naar huis maar kan ook op school overblijven. U bent daarbij flexibel in uw keuze van dagen (uw kind hoeft dus niet elke dag over te blijven).

Tijdens de pauze lunchen de leerkrachten samen met de kinderen. De lunchtijd bedraagt een half uur. Het andere half uur spelen de kinderen buiten op het plein, onder begeleiding van medewerkers van Kinderopvangorganisatie Wildwoozt en onze eigen vrijwilligers. De groepen 1 tot en met 4 spelen op het voorplein, de groepen 5 tot en met 8 op het achterplein.

Alle medewerkers en vrijwilligers handelen conform het pedagogisch klimaat binnen de school en beschikken allen over een geldig VOG. Er zijn duidelijke afspraken over overdracht en activiteiten tussen Wildwoozt en school.

U kunt uw kind gewoon aanmelden bij de leerkracht van uw kind, zij houden bij hoe vaak uw kind overblijft. Het tarief is op dit moment €0,85,- per overblijfbeurt per kind. Voor de facturatie maken wij gebruik van WIS Collect. U ontvangt een e-mail van school, verstuurd vanuit WIS Collect. In WIS Collect kunt u uw factuur met IDEAL betalen. Wij factureren eens per kwartaal per kind.